کباب زن دستی زینوین انواع کوبیده گوشت، مرغ و ماهی آسان میکنه

نویسنده :
تاریخ:دوشنبه 22 مهر 1398-08:24 ب.ظ

با استفاده از کباب زن دستی زینوین به راحتی انواع کوبیده گوشت، مرغ و ماهی را تهیه کنید. کافی است مواد اولیه را درون مخزن اصلی ریخته و دستگیره پشت دستگاه را همزمان با فشار گوشتکوب مخصوص بر روی مواد بچرخانید. جهت اطلاعات بیشتر توضیحات تکمیلی را مطالعه نمایید. این محصول دارای برچسب اصالت کالا بوه و 1 سال گارانتی معتبر نیز دارد.

کباب زن دستی زینوین

کباب ساز زینوین ( آسانگیر تک جدید ) Zinovin Kebab Maker یک محصول جدید اختراع مبتکرین ایرانی بوده و یک محصول ملی تولید کشور عزیزمان ایران است. این دستگاه دارای گواهی ثبت اختراع به شماره 90659 بوده و تحت برند زینوین عرضه می گردد. کباب ساز زینوین از بهترین مواد اولیه ساخته شده و در طراحی آن سادگی استفاده و راحتی در عین حال زیبایی مد نظر بوده است.

قیمت کباب زن دستی زینوین

چرا کبابزن؟

یکی از غذاهای مورد علاقه اکثر مردم کوبیده است که هم غذای مجلسی هست و هم در طبیعت و دور همی ها بسیار مورد استقبال قرار می گیرد. اما به دلیل سخت بودن سیخ کردن گوشت و زمانبر بودن ، یک دست نشدن و یا ریختن از سیخ معمولاً در طبیعت و بیرون از خانه مردم ترجیح می دهند جوجه یا فست فود تهیه کنند.

تمامی این مشکلات با محصولی جدید و ملی ساخت کشور عزیزمان ایران حل شده است… با کباب زن دستی زینوین به راحتی و سریع می توانید تعداد زیادی کباب سیخ شده آماده کنید بدون اتلاف وقت کباب هایی یکدست و یک اندازه داشته باشید. بدون کثیف شدن دست ها یا چسبیدن به دستکش.
با داشتن یک دستگاه کباب زن زینوین در منزل تمامی افراد بدون هیچ تجربه ای می توانند تنها با چرخاندن دسته چرخان بی هیچ دردسری گوشت را به سیخ بگیرید و یک کباب خوشمزه در کم ترین زمان ممکن تهیه کنید. این دستگاه توسط مبتکرین ایرانی اختراع شده و در ساخت آن سعی شده کاربری آسان و راحتی ایجاد شده باشد.




سفارش کباب زن دستی خانگی زینوین

نکاتی در خصوص استفاده از دستگاه کباب زن دستی :

1. حتما از سیخ های پهن استفاده کنید زیرا استفاده از سیخ های باریک نتیجه مطلوب را نخواهد داد.
2. پس از ریختن مواد کوبیده درون مخزن دستگاه ، گوشت کوب مخصوص را طوری که قسمت شیار دار آن در جهت قطعه حلزونی باشد بر روی آن فشار دهید تا به راحتی مواد به سمت انتهای مخزن هداست شود.
3. دسته چرخان مخصوص را به سمت جهت عقربه های ساعت بچرخانید تا مواد کباب از داخل قالب حجم گیری قابل رویت باشد،بعد دسته چرخاننده را به سمت چپ یا در جهت مخالف عقربه های ساعت بچرخانید تا ریل به انتها برسد.
4. حالا باید نوک سیخ را از سمت قالب حجم گیری وارد دستگاه کنید و به سمت انتهای ریل هدایت کنید تا با دیواره بلند یا تیغه انتهایی ریل برخورد کند یا مماس با آن شود.
5. در مرحله آخر همزمان با فشار زیاد بر روی گوشت کوب و چرخاندن دسته به سمت راست عمل کباب زدن بر روی سیخ انجام می گیرد.
6. بعد از عمل کباب زدن بر روی سیخ،ابتدا وانتهای مواد روی سیخ را با دست ببندید یا مماس سیخ کنید.

*اگر در زمان کباب زدن ، گوشت کامل به سیخ نچسبید یا به صورت تکه تکه شد فشار گوشت کوب را بیشتر کنید.
** اگر با رعایت کردن مورد فوق باز هم مشکل در چسبیدن گوشت به سیخ داشتید یا تخم مرغ دیگری به مواد خود اضافه نمایید و یا بسته به میزان گوشت کمی جوش شیرین بزنید . همچنین می توانید نصف سینه گوشت مرغ را با گوشت گوسفندی مخلوط و چرخ نمایید.





داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 


شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات